Tuesday, October 6, 2009

Promotion End Year





Salam aidilfitri lagi dr saya untuk post kali ini, kiranya masih belum terlambat kerana kita masih dlm bulan syawal lagi semoga di syawal yang mulia ni memberi erti buat kita semua


Terima kasih kepada semua customer tidak kira dia mana berada, sabah, sarawak dan di semenanjung jugak.. di harap anda semua berpuas hati dengan produk kami dan sekirannyer kepada sesiapa yang berminat boleh lah membuat tempahan bermula dr sekarang maklumlah sekarang ni musim open house dan jemputan kahwin...
Pastikan ada mempunyai koleksi terbaru selendang siti dan kepada sesiapa yg confuse harga yg kami jual adalah rm80 dan material yg kami gunakan adalah chiffon silk n swarovski, kami amat mementingkan kepuasan hati pelanggan setanding dengan harga yg kami tawarkan...

Buat masa sekarang sebagai menghargai pelanggan dari masa ke semasa kami akan menawarkan promosi iaitu Dengan setiap pembelian 3 helai kami akan menawarkan penghantaran percuma di harap kepada pelanggan yang berminat boleh lah menghubungi saya melalui email huda1206@yahoo.com atau sms terus kepada saya di talian 019-3222336
terima kasih


Monday, October 5, 2009

Selamat Hari Raya to all

Biar rambut segelap ALMOND LONDON,
Asalkan hati sesuci KUIH BANGKIT,
Biar iman sekental DODOL,
Jangan senipis REMPEYEK,
Biar jiwa selembut BAULU,
Asalkan akhlak secantik BISKUT DAHLIA,
Senyumlah semanis WAJIK,
Agar lebaran yang d sambut lebih bermakna

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin

Ku menyusun sepuluh jari memohon maaf jika ada terkasar bahasa dan tersilap perilaku. Semoga kita dapat memperbaiki talian silaturahim yang terjalin d antara kita

dr Norhuda & Azhar :)

Thursday, August 6, 2009

Promotion kembalinya Hari Raya..

selamat datang ke blog fesyen wanita terkini dan terima kasih kepada new follower semua, saya agak lama tak update blog sebab kesuntukan masa, tp saya ingin mengambil peluang sempena kembali nyer hari raya ini saya mengadakan promotion iaitu setiap pembelian 3 helai tudung serta ke atas semua penghantaran adalah percuma, semoga akan lebih ramai lagi yang berminat dengan selendang siti terutama nyer untuk musim perayaan untuk di peragakan dengan baju raya sempena hari raya ini nanti

Kepada sesiapa yang berminat dengan selendang siti boleh lah membuat tempahan sementara kami masih mengambil tempahan untuk raya ini dengan menghantar email kepada saya di huda1206@yahoo.com atau sms ke number 019-3222336 dan call saya terus..


Thursday, June 25, 2009

Sunday, June 7, 2009

Jamu mata



Salam,
apa khabar semua, diharap semua sihat bersama orang serta keluarga yang tercinta
sekarang musim cuti sekolah dan musim kenduri boleh dikatakan dalam satu kawasan boleh ada dua hingga tiga kenduri sekaligus.... berikutan dengan itu juga permintaan untuk tudung pun banyak sebab ramai yang nak mengenakan dengan pakaian masing2
Tak lupa di ucapan terima kasih kepada Kak Zura yang dah beli 5 helai tudung dari saya, hijau, hijau pucuk pisang, pink, gold n cream... cantik masa diorg pakai tudung tu semua pandai mengayakan dan jangan tak tahu tudung yang diorg pakai menjadi perhatian hari tuh ehheh...
Thanks jugak untuk ima yang dah tambah 2 helai lagi tudung tuh...
Anyway thanks to all yang banyak bg support dlm business yang saya jalankan ini, semua teguran saya terima tp janganlah sampai ada yang mendoakan perkara yang tak baik sesama kita, kita kan umat manusia menumpang di muka bumi milik NYA.... InsyaAllah kalau niat kita ikhlas sesama manusia setiap apa yang kita lakukan akan diberkati serta di redhaiNya
Dibawah ni saya ada sertakan beberapa keping pic selendang siti untuk anda semua menjamu mata, LAYANNN OK.............
























Monday, May 25, 2009

Semakin ramai yang berminat, anda????

Salam,
maaf kerana dah lama sgt tak update blog saya ni sebab agak busy sikit lately ni dan banyak order buat masa skang ni...
ada ramai yg tanya kan pada saya harga selendang Siti ni mcm yang saya ckp harga nyer adalah RM80 tp.... kami jual harga lebih murah dr harga market di luar jangan tak percaya.... dan kualiti nyer cuma anda bandingkan sendiri....
Tak lupa juga untuk terima kasih pada customer saya Alia di UPM tudung dah sampai dah kan, nanti yang untuk pakai raya tuh leh order awal takut tak cukup tangan pulak di buatnyer, juga terima kasih untuk Ana dari Brunei serta Hidaya, Muna, Zura dan insyaAllah jumpa kita nanti di majlis perkahwinan abang nyer, serta ImaDean kenalan saya dr blog yang telah menang best Dress untuk Dinner Family Day di Port Dickson, tahniah saya ucapkan... u deserve it lah ehhhheheh......

Kepada sesiapa yang berminat juga masih tidak terlalu lewat untuk membuat tempahan kepada saya sila email, sms atau terus call saya...

Disini saya sertakan beberapa foto untuk tatapan anda semua dr customer saya Imadean, thanks for the mms pic...

Wednesday, May 13, 2009

Pilihan color

Salam,
sebelum saya bercuti ni ada beberapa color selendang untuk tatapan anda semua, layannnnn..... jangan lupa kalau berminat hubungi saya segera sebelum yang lain dapat dulu ok......


















Stock Terbaru Selendang Siti





Salam,
Pada minggu ini saya terima banyak sms, panggilan or email yang nak order tudung, terima kasih kepada semua yg memberi sokongan juga kepada suami tercinta yg selalu bersama membantu ehheheh........
Hari ini saya akan ke singapura kerana bercuti di samping menghantar tudung kepada pembeli dr Singapura, tp anda semua masih boleh menghubungi saya melalui email di huda1206@yahoo.com atau pun terus sms saya di 019-3222336 nanti saya akan cuba reply secepat mungkin, anyway thanks to all kerana memberi support dan andai ada sesiapa yg berminat anda masih berpeluang membuat tempahan kepada saya secepat mungkin, anda mungkin boleh menambah koleksi tudung Siti terkini dengan pelbagai warna dan nantikan Selendang Siti yang terbaru nanti.. lepas bercuti nanti saya akan upload gambar terbaru tp buat masa ni anda semua boleh pilih mengikut citarasa sendiri...


Sunday, May 10, 2009

Selendang manik Siti Ekslusif...

Wardah dr Muar Johor, di antara customer saya yg terawal, thanks to Wardah sebab MMS pic kat i.. kalao ada masa nanti kita jumpa.....













Salam, seperti yang saya janjikan di sini saya ada nak tunjukkan kepada customer yang selalu bertanya bagaimana bentuknyer selendang manik siti ekslusif... untuk sebarang pertanyaan mcm biasa sila ajukan kepada saya untuk seterusnya.......

Ibu...Ibu.... engkaulah Ratu hatiku....

Salam,
selamat hari ibu kepada semua ibu- ibu di dunia tak kira di mana berada dan dlm apa jua keadaan sekalipun, sesungguhnya segala pengorbananmu tidak ternilai harganya, melahirkan, membesarkan mendidik dengan penat lelah sebagai seorang ibu, jasamu akan ku kenang sehingga ke akhir hayat kami....
Ramai yang mengambil peluang pada hari ibu ini untuk mengucapkan serta meraikan hari ibu yang semakin mendapat perhatian dikalangan anak2 pada masa kini tidak kira umur.... thanks kepada customer saya en. syed yang call saya pada sabtu malam dan mintak saya hantarkan selendang siti color hitam untuk diberikan kepada ibu yg tercinta.... bertuah ibu nyer sebab dapat anak yg tak pernah lupa nak berikan hadiah sempena hari ibu sedunia semalam.... juga ditujukan selamat hari ibu buat mama yang tersayang, i love u so much and u are my everything more than anything in this world MAMA.....

Tuesday, May 5, 2009

Thank you to all my beloved customer

Salam, sehingga hari ini dah banyak dah tudung yang telah di jual... anyway nak ucapkan terima kasih banyak2 yang tak terhingga pada semua customer... alhamdulillah nampak nyer semakin ramai yang makin peka dengan perkembangan tudung terkini....

Saya akan menambah stock baru dalam sedikit masa lagi memandangkan permintaan yang tinggi dari customer yang berminat.... kepada kak siti dari bangsar yang baru order tadi insyaAllah 2 helai tudung yg kak siti order tu petang ni dah boleh dapat dan esok dah boleh pakai ehheheheh, thanks juga kerana sudi membeli... berikutan bulan 5 cuti sekolah dan banyak majlis perkahwinan so permintaan pun agak tinggi dan saya akan menambah stock dengan color2 yang lebih menarik....

Kepada pelanggan yang baru melayari blog saya ini, kedatangan anda semua amatlah dialu- alukan dan dapatkan segera tudung terbaru dari stock baru saya yang akan datang ini kerana harga yang ditawarkan amat berbeza dari harga di pasaran.... semoga semua enjoy dengan melayari blog saya ini.... thank you...

Sunday, May 3, 2009

Semakin menjadi Pilihan dapatkan segera!!!!

Salam,
Thanks to all my friends yg sudi menjenguk ke blog saya pada hari ini, anyway sepanjang cuti hujung minggu ni saya agak kurang sihat dan tidak terlalu aktif dlm aktiviti menjual beli disebabkan masalah kesihatan tp alhamdulillah saya telah sihat seperti biasa semula dan memulakan aktiviti seperti biasa...
Semalam sempatlah jugak saya bertemu Siti Haslinda yg telah menempah tudung dan saya bawakan juga tudung yang lain manalah tahu ada color2 lain yg menjadi pilihan dan siti telah berkenan 3 helai tudung Siti iaitu color hitam, putih dan brown mmg cantik semua pilihan siti tuh...

Kepada pembaca lain yg melayari blog saya ini, apa lagi jangan lepaskan peluang dapatkan selendang siti yang terkini dipasaran dengan harga yang sangat berpatutan serta kualiti yang terjamin dan anda semua akan berpuas hati....

Tuesday, April 28, 2009

New Order



Salam,
Terima kasih kepada semua pelanggan saya yg sudi tidak kira yg telah pun membeli atau pun membuat tempahan, semakin banyak permintaan berikutan harga yang saya tawarkan sgt berbeza dengan harga di pasaran....
Untuk Wardah dari Johor thanks kerana sudi membeli dan insyaAllah tudung tu akan sampai esok sebab telah di deliver pagi td dgn reference number yg saya telah sms kan... juga kepada kak Zura yang telah menempah 3 helai untuk wedding yg akan di pakai pada bulan May ni serta kepada Siti insyaAllah order akan sampai pada mlm ini kalo tak ada masalah....
Diantara tudung yg paling menjadi kegemaran semua adalah hitam berenda, hitam manik, putih renda serta mengikut tema baju, bayangkan kalo tudung hitam boleh di jual dengan banyak sekali dlm sehari, takkan anda mahu ketinggalan so tunggu apa lagi kumpul lah koleksi tudung bermula dr sekarang dengan membuat tempahan pada saya.... Ianya dihasilkan dengan menggunakan Chiffon silk dan manik2 dr Taiwan serta Kristal Swarovski..
Dapatkan ianya sekarang sementara stock masih ada....

Saturday, April 25, 2009

New Stock n Choose your own favourite colour





Salam,
Kepada semua peminat fashion terutama yang menunggu order terima kasih kerana sudi membeli tudung serta selendang siti terkini, saya telah mendapatkan new stock semalam dan pelbagai color menjadi pilihan diantaranya white color, cream, grey, black yang menjadi pilihan, purple, brown dan pelbagai lagi....