Tuesday, April 28, 2009

New Order



Salam,
Terima kasih kepada semua pelanggan saya yg sudi tidak kira yg telah pun membeli atau pun membuat tempahan, semakin banyak permintaan berikutan harga yang saya tawarkan sgt berbeza dengan harga di pasaran....
Untuk Wardah dari Johor thanks kerana sudi membeli dan insyaAllah tudung tu akan sampai esok sebab telah di deliver pagi td dgn reference number yg saya telah sms kan... juga kepada kak Zura yang telah menempah 3 helai untuk wedding yg akan di pakai pada bulan May ni serta kepada Siti insyaAllah order akan sampai pada mlm ini kalo tak ada masalah....
Diantara tudung yg paling menjadi kegemaran semua adalah hitam berenda, hitam manik, putih renda serta mengikut tema baju, bayangkan kalo tudung hitam boleh di jual dengan banyak sekali dlm sehari, takkan anda mahu ketinggalan so tunggu apa lagi kumpul lah koleksi tudung bermula dr sekarang dengan membuat tempahan pada saya.... Ianya dihasilkan dengan menggunakan Chiffon silk dan manik2 dr Taiwan serta Kristal Swarovski..
Dapatkan ianya sekarang sementara stock masih ada....

Saturday, April 25, 2009

New Stock n Choose your own favourite colour





Salam,
Kepada semua peminat fashion terutama yang menunggu order terima kasih kerana sudi membeli tudung serta selendang siti terkini, saya telah mendapatkan new stock semalam dan pelbagai color menjadi pilihan diantaranya white color, cream, grey, black yang menjadi pilihan, purple, brown dan pelbagai lagi....



Thursday, April 23, 2009

LIMITED EDITION!!!!

For all information selendang Siti Nurhaliza ni limited edition sebab permintaan yang tinggi so kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya di 019-3222336 *wink* *wink* untuk pelanggan yang di kasihi....

Selendang Renda Siti Nurhaliza








Seperti yang saya janjikan di sini saya ingin berkongsi corak2 yang ada pada saya buat masa sekarang ni untuk tatapan semua, layan.....

Make your own favourite color

Salam,

Maaf kerana masih belum di upload lagi selendang2 yang di jual, sebelum itu di sini saya ingin berkongsi dengan semua di mana anda sendiri boleh menentukan color selendang yang hendak di beli, maklumkan pada saya color apa yang anda mahukan mengikut color tema baju kegemaran dan seterusnya saya akan buat tempahan serta jenis jahitan manik yang mana satu mengikut citarasa
Terdapat pelbagai jenis selendang yang terdapat di pasaran tp kami menggunakan chiffon dan chiffon silk serta manik2 yang bersesuaian, di harap semua dapat bersabar semenatar menanti pic2 yang akan di upload sekian terima kasih....

Wednesday, April 22, 2009

Selendang Siti Nuhaliza Fesyen Terkini 2009





Di sini saya ingin berkongsi dengan anda semua fesyen terkini untuk koleksi 2009, selendang Siti Nurhaliza





Salam permulaan

Assalammualaikum...

Salam kenalan untuk semua wanita yang first time masuk ke blog saya ni, alhamdulillah akhirnyer saya telah mendapat idea supaya dapat berkongsi bersama- sama fesyen muslimah terkini dengan harga yang sangat berpatutan...
Peredaran pada era zaman terkini terlalu banyak dan cepat perubahan serta fesyen- fesyen yang boleh kita kongsi bersama dan di sini saya memulakan dengan bismillah, diharap kepada sesiapa yang berminat bolehlah menghubungi saya dan boleh mendapatkan harga yang sepatutnyer di samping menjalinkan hubungan silaturahim di antara kita semua...
Diharap semua pembaca terutama kepada mereka yang peka dengan fesyen terkini dapat melayari blog saya ini serta meninggalkan komen2 yang boleh di kongsi bersama

wasalam....