Tuesday, April 28, 2009

New Order



Salam,
Terima kasih kepada semua pelanggan saya yg sudi tidak kira yg telah pun membeli atau pun membuat tempahan, semakin banyak permintaan berikutan harga yang saya tawarkan sgt berbeza dengan harga di pasaran....
Untuk Wardah dari Johor thanks kerana sudi membeli dan insyaAllah tudung tu akan sampai esok sebab telah di deliver pagi td dgn reference number yg saya telah sms kan... juga kepada kak Zura yang telah menempah 3 helai untuk wedding yg akan di pakai pada bulan May ni serta kepada Siti insyaAllah order akan sampai pada mlm ini kalo tak ada masalah....
Diantara tudung yg paling menjadi kegemaran semua adalah hitam berenda, hitam manik, putih renda serta mengikut tema baju, bayangkan kalo tudung hitam boleh di jual dengan banyak sekali dlm sehari, takkan anda mahu ketinggalan so tunggu apa lagi kumpul lah koleksi tudung bermula dr sekarang dengan membuat tempahan pada saya.... Ianya dihasilkan dengan menggunakan Chiffon silk dan manik2 dr Taiwan serta Kristal Swarovski..
Dapatkan ianya sekarang sementara stock masih ada....

No comments:

Post a Comment