Wednesday, April 22, 2009

Salam permulaan

Assalammualaikum...

Salam kenalan untuk semua wanita yang first time masuk ke blog saya ni, alhamdulillah akhirnyer saya telah mendapat idea supaya dapat berkongsi bersama- sama fesyen muslimah terkini dengan harga yang sangat berpatutan...
Peredaran pada era zaman terkini terlalu banyak dan cepat perubahan serta fesyen- fesyen yang boleh kita kongsi bersama dan di sini saya memulakan dengan bismillah, diharap kepada sesiapa yang berminat bolehlah menghubungi saya dan boleh mendapatkan harga yang sepatutnyer di samping menjalinkan hubungan silaturahim di antara kita semua...
Diharap semua pembaca terutama kepada mereka yang peka dengan fesyen terkini dapat melayari blog saya ini serta meninggalkan komen2 yang boleh di kongsi bersama

wasalam....

6 comments:

  1. welcome welcome ;-) *wink* *wink*

    ReplyDelete
  2. nice... da lama cari, i ada jumpa mahal la...tapi i try kat u la. gud idea sis.

    ReplyDelete
  3. berapa harga nyer yer??? camana nak contact ni???

    ReplyDelete
  4. huda....go go cayokkkkk

    ReplyDelete
  5. tak ikut syarat bertudung.baik tak payah pakai tdg.nanti anda pun terlibat sama dlm menjual perkara yg dilarang

    ReplyDelete
  6. kalau mmg tak bertudung jadi lah selendang, kalau bertudung pakailah tudung dalam nyer so takde lah nampak lehernyer... ni fashion kalo tak pandai berfashion pakai jer tudung lama hihihihihih

    ReplyDelete