Sunday, May 10, 2009

Selendang manik Siti Ekslusif...

Wardah dr Muar Johor, di antara customer saya yg terawal, thanks to Wardah sebab MMS pic kat i.. kalao ada masa nanti kita jumpa.....













Salam, seperti yang saya janjikan di sini saya ada nak tunjukkan kepada customer yang selalu bertanya bagaimana bentuknyer selendang manik siti ekslusif... untuk sebarang pertanyaan mcm biasa sila ajukan kepada saya untuk seterusnya.......

4 comments:

  1. salam,

    kak tudung ni asing2 ke atau 1 piece?ada colour ape lagi ye?

    kalau nak amik borong kira mcm mana?

    ReplyDelete
  2. mcm mana nak beli tudung ct ni?

    ReplyDelete
  3. wasalam, nurshahida tudung yg akak jual tu selendang di bahagian luar sahaja, yg dalam tu boleh dikenakan dgn tudung bawal or tudung ekin,ada mcm2 color ikut permintaan pelanggan, kalo beli sekodi kita leh discuss harga lain

    kalau nak beli selendang ni boleh call atau sms saya di 019-3222336

    ReplyDelete
  4. Tudung .warna.purple tu.ade.lagi tak?

    ReplyDelete