Monday, May 25, 2009

Semakin ramai yang berminat, anda????

Salam,
maaf kerana dah lama sgt tak update blog saya ni sebab agak busy sikit lately ni dan banyak order buat masa skang ni...
ada ramai yg tanya kan pada saya harga selendang Siti ni mcm yang saya ckp harga nyer adalah RM80 tp.... kami jual harga lebih murah dr harga market di luar jangan tak percaya.... dan kualiti nyer cuma anda bandingkan sendiri....
Tak lupa juga untuk terima kasih pada customer saya Alia di UPM tudung dah sampai dah kan, nanti yang untuk pakai raya tuh leh order awal takut tak cukup tangan pulak di buatnyer, juga terima kasih untuk Ana dari Brunei serta Hidaya, Muna, Zura dan insyaAllah jumpa kita nanti di majlis perkahwinan abang nyer, serta ImaDean kenalan saya dr blog yang telah menang best Dress untuk Dinner Family Day di Port Dickson, tahniah saya ucapkan... u deserve it lah ehhhheheh......

Kepada sesiapa yang berminat juga masih tidak terlalu lewat untuk membuat tempahan kepada saya sila email, sms atau terus call saya...

Disini saya sertakan beberapa foto untuk tatapan anda semua dr customer saya Imadean, thanks for the mms pic...

1 comment:

  1. hehee...my pic!!..
    tq huda...
    n i love ur tudung very much!!...bes la...terletak jek bila pakai!!...n that color mmg ngancam!!... tq again!!..nnt kita order lagi!!..hehee

    ReplyDelete